03-09-2019

Cultuurborrel van Amersfoort Cultuurfonds


De Cultuurborrel van het Amersfoort Cultuurfonds

Ben je cultuur- en kunstliefhebber, doe je er beroepsmatig wat mee of ben je ondernemer die op zoek is naar wat mensen verbindt? Het Amersfoorts Cultuurfonds nodigt je graag uit voor een gezellige en informatieve cultuurborrel in Stadscafé de Observant.

De cultuurborrel is op 24 september 2019 van 20.00 – 23.00 uur in Stadscafé De Observant

Al sinds 2011 financiert Het Amersfoorts Cultuurfonds diverse projecten op het gebied van theater, muziek, wijkkunst en film. Dat doen we met veel ‘kunst- en vliegwerk’, maar vooral met het bij elkaar brengen van mensen en middelen. Daardoor worden nieuwe initiatieven mogelijk op cultureel en kunstzinnig gebied.

Wat kun je verwachten op deze avond?

·         Een korte inleiding door Gert-Jan Hoogeveen, (voorzitter van het ACF.)

·         Een pitch van projecten die door het ACF in het afgelopen jaar zijn ondersteund, waaronder Tristan Keuris, een jaarlijks concours van talentvolle jonge muzikanten en componisten en Stichting Mirakels met een multimediale publieksbeleving over Het Geheim van Johan van Oldenbarnevelt.

·         Informatie over het SAGA (Stichting Art Gala Amersfoort): een groots opgezet gala in theater Flint in Amersfoort vormt het hoogtepunt van een inzamelingsactie voor kansarme kinderen. Vijf restaurants schotelen 350 gasten op zaterdag 12 oktober een diner voor, dat wordt opgeluisterd met optredens en een veiling van kunst, dagjes uit en workshops.

·         Een verrassingsoptreden….

·         Borrelen, netwerken, borrelen, netwerken, ….

Aanmelden voor deze avond? Graag voor 10 september naar: secretaris@amersfoortscultuurfonds.nl

Het is ook mogelijk bij voldoende tijd om zelf te pitchen over een project. Je kunt dan een mailtje sturen naar secretaris@amersfoortscultuurfonds.nl

Entree is gratis. Een vrijwillige bijdrage ten behoeve van het ACF is altijd welkom

Lees meer op de site van ons fonds op: https://www.amersfoortscultuurfonds.nl/